Konsultation vid nyproduktion

Restate har erfarna medarbetare som kan hjälpa er med nyproduktion av bostadsrätt. För att optimera vinsten av produktionen krävs kunskap om processen, och vi hjälper dig hela vägen från start till mål. Oavsett om du funderar på att bygga nytt och sälja till en bostadsrättsförening eller om du vill bygga om en äldre fastighet och sälja vidare är det till oss du ska vända dig.

Under de senaste 10 åren har våra medarbetare kontinuerligt arbetat med ca 5 000 lägenheter i produktion. Vi är rådgivare för ca 20 % av de lägenheter som nyproduceras i Stockholms län och har den erfarenhet och kunskap som krävs för att genomföra en lyckad nyproduktion av bostadsrätt. Bland våra kunder finns byggbolag, börsnoterade fastighetsbolag, försäkringsbolag, utländska investerare och privata fastighetsägare, så vårt kompetensområde är brett. Givetvis lämnar vi gärna referenser om du är intresserad av våra tidigare projekt.

Fördelen med oss är bland annat att vi alltid levererar en helhetslösning till våra klienter. I vårt arbete med nyproduktion av bostadsrätt sköter vi hela processen, från bildandet av en bostadsrättsförening till att förvalta den. Våra mäklare kan därefter hjälpa till med försäljningen av bostadsrätterna i nära samarbete med de som gjort den ekonomiska planen och köpeavtalet. Vi erbjuder också hjälp med den så kallade paketeringen av marken för att uppnå ett bra skattemässigt resultat.

Genom att anlita oss för hjälp med nyproduktion av bostadsrätt kan vi biträda med samråd, framtagande av stadgar, avtal och kostnadskalkyler som underlag för att optimera försäljningsvärdet för bostadsrätterna till den slutliga ekonomiska planen.

När det sedan är dags för inflyttningen finns vår förvaltningsavdelning alltid tillhands för en så smidig övergång som möjligt till bostadsrättsföreningens förvaltning av fastigheten. Vi deltar vid informationsmöten och avlämnande stämma där medlemmarna tar över ansvaret.

Tack vare vår erfarenhet och kompetens kring nyproduktion av bostadsrätt kan ni alltid vara trygga med att lämna över ansvaret till oss och vi arbetar givetvis alltid med klientens bästa i fokus.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap