Försäljning av förvaltningsfastigheter

Alla objekt och fastigheter är olika, och varje situation är unik. Den erfarenhet och kompetens vi besitter inom hela fastighetsområdet gör att vi kan erbjuda en helhetslösning och genomföra försäljningen effektivt.

Vi på Restate arbetar med alla typer av fastigheter och genom att hitta rätt köpare hjälper vi dig som säljare till en så bra affär som möjligt.

Tack vare våra drygt 30 års erfarenhet i branschen har vi en god förmåga att bedöma fastigheter på bästa sätt och på så vis hjälpa dig till en lyckad affär. Vi gör analysen och har kontaktnäten och besitter en bred kompetens och kunskap.

Vi erbjuder helhetslösningar vid fastighetstransaktioner och är givetvis med dig genom hela processen för att kunna bistå med svar på frågor och funderingar. Vi fokuserar på långsiktiga kundrelationer, tydlig kommunikation och att du som kund ska bli så nöjd som möjligt i slutändan. Fördelen med att anlita oss är att du får ett personligt bolag med stor kompetens och du kan vara trygg med att vi har den erfarenhet som krävs för en lyckad försäljning.

En försäljning av en fastighet är i många fall en komplicerad transaktion med många beståndsdelar. Vi erbjuder därför rådgivningstjänster inom alla områden; från strategisk rådgivning och värdering till förhandling, försäljning och samordning. Vi har dessutom ett brett kontaktnät.

I vårt arbete med förvaltningsobjekt börjar vi med en analys av försäljningsstruktur och metodik. Vi upprättar försäljningsmaterial och datarum och har alltid löpande kontakt med potentiella köpare, vilket också innefattar att hantera deras kommersiella, tekniska och legala genomgång av fastigheten och affären (due diligence). Vi erbjuder löpande beslutsstöd och biträde vid förhandlingar och avslut.

Restate finns där genom alla steg i försäljningsprocessen, från de inledande förberedelserna till transaktionen. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap