Fastighetsrådgivning

Vi på Restate är experter på fastighetsrådgivning. Vi vet att du som ägare till en eller flera hyresfastigheter vill nå maximal lönsamhet på både lång och kort sikt och för att du ska kunna uppnå det har vi därför samlat de experter du behöver under samma tak.

Vi levererar alltid en helhetslösning och samtidigt som vi förvaltar ditt fastighetsbestånd kan vi hjälpa dig att besluta vad som ska kompletteras, bevaras, utvecklas och vad som ska säljas. I det fall fastigheten ska säljas har vi kompetensen att bedöma vad som bör ombildas och vad som ska säljas till placerare, en helhetssyn som gör oss unika.

Med över 30 års erfarenhet av fastighetsrådgivning kan du alltid vara trygg med att anlita oss för hjälp och vi har bred kunskap inom alla områden. Vi erbjuder fastighetsrådgivare som hjälper dig att sälja dina fastigheter och om du som är intresserad av bostadsrättsbildning kan få hjälp av våra ombildningskonsulter att ombilda till bostadsrätt. Våra förvaltare hjälper dig att förvalta fastigheterna och våra fastighetsmäklare kan hjälpa dig med värdering. Dessutom har vi en rad kunniga analytiker, tekniska förvaltare och projektledare som effektivt hjälper dig att utveckla dina fastigheter. Fördelen med att anlita oss är vårt stora engagemang inom alla områden och att klientens bästa alltid står i fokus.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap