Nyproduktion

Vi på Restate kan nyproduktion och våra mäklare besitter en unik kompetens kring nybildade bostadsrätter, tack vare vår mångåriga och omfattande erfarenhet av av delta i nyproduktion av bostadsrättsföreningar.

Att sälja bostadsrätter i nyproducerade hus kräver en särskild kunskap om villkor för nyproducerade och nybildade bostadsrättsföreningar. Vi har den kunskapen och kompetensen som krävs för att sälja sådana bostadsrätter.

Att köpa en nyproduktion är unikt där du får uppleva känslan att vara den första som bor i bostaden. Du kan sätta din egen prägel redan från start och du har ofta möjlighet att påverka valet av material och färg. Att anlita oss när du vill köpa en nyproduktion innebär att du får expertkunskaper och en tjänst som håller hög kvalitet och servicenivå.

Vi är måna om att alltid hålla en bra kommunikation med våra kunder, så att du alltid är med på vad som händer och kan fråga oss om det uppstår funderingar. Är du intresserad av en nyproduktion är det alltså till oss på Restate du ska vända dig, vi hjälper dig att hitta den bostad som passar dig bäst.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap