Hyresförhandling

Vänd er till Restate när ni vill ha hjälp med hyresförhandlingen. Med bred kunskap och handlingskraft gör vi det som krävs för en lyckad hyresförhandling.

Det finns mycket att tänka på när det kommer till förhandlingsarbetet och vilka lagar som gäller. Våra erfarna fastighetsjurister hjälper er att förhandla era hyreskontrakt för såväl lokalhyresgäster som bostadshyresgäster och vi förhandlar direkt med hyresgästen eller via hyresgästföreningen på ett effektivt sätt. På Restate kan vi också ta hand om de årligen återkommande hyresförhandlingarna men också de specifika som behöver göras i samband med standardhöjande åtgärder. Genom att anlita oss för er hyresförhandling kan ni räkna med engagemang och en tydlig dialog.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss när ni behöver hjälp med hyresförhandling. Vi erbjuder en helhetslösning och ser fram emot ett långsiktigt och bra samarbete med er. Vi nås på telefon och mail, men ni kan också använda kontaktformuläret som finns här på vår hemsida så återkommer vi så snart vi kan.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap