Totalförvaltning

På Restate erbjuder vi hjälp med totalförvaltning av fastigheter vilket innebär att vi tar ett helhetsansvar över både den ekonomiska och den tekniska förvaltningen, inklusive fastighetsskötsel.

Fördelen med att anlita oss för totalförvaltning av fastigheter är framförallt den kompetens och erfarenhet vi har kring fastighetsförvaltning – med över 30 år i branschen har vi precis vad som krävs och vi arbetar med stort engagemang. Många medlemmar i styrelsen i en bostadsrättsförening känner att de saknar kompetens eller tid för att sköta fastigheten på rätt sätt och då är det extra skönt att kunna anlita någon som kan sköta totalförvaltningen av fastigheten. Fastighetsägaren slipper därmed ägna sig åt någon form av drift eller fastighetsskötsel och har dessutom bara en enda leverantör för all förvaltning. På så vis effektiviseras förvaltningen, både tekniskt och administrativt.

Vi arbetar gärna med långsiktiga relationer och lägger stor vikt vid personlighet och tydlig kommunikation, vilket innebär att du som väljer att anlita oss alltid får kontroll och inflytande i fastighetsskötseln. En bra dialog ger bra resultat.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap