Fastighetsskötsel

Behöver ni hjälp med fastighetsskötsel i huset? Med kunniga, engagerade och serviceinriktade fastighetstekniker tar vi gärna hand om er fastighetsskötsel och levererar en utmärkt tillsyn av fastigheten.

Vill ni ha hjälp med att handla upp er fastighetsskötsel om ni är osäkra på hur ni ska göra för att det ska bli rätt, så kan vi hjälpa er med det också. Med över 30 års erfarenhet har vi precis vad som krävs oavsett om det gäller den praktiska skötseln eller upphandlingar.

Fastighetsskötseln gör att huset ser helt och rent ut och kräver att man dagligen ger tillsyn och omvårdnad kring allt i fastigheten. Det kan vara till exempel städning, snöröjning, klippning av gräs och buskar, schemalagd tillsyn av husets yttre- och inre områden och felavhjälpning vilket inkluderar enklare reparationer. En bra fastighetsskötsel levererar också god service mot de boende i huset då felanmälningar ska tas emot, ibland på jourtid. Med oss som leverantör för er fastighetsskötsel kan ni vara trygga med att få en helhetslösning med god kunskap, erfarenhet och en väl utförd fastighetsskötsel året om..

1

vart_arbete_steg_for_steg

2

vart_arbete_steg_for_steg

3

tt

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap