Ny ekonomisk plan

Behöver ni hjälp att ta fram en ny ekonomisk plan? Det är inte ovanligt att förhållandena i en bostadsrättsförening ändras väsentligt sedan den gamla ekonomiska planen togs fram.

Vi har hjälpt många genom åren med en ny ekonomisk plan och kan effektivt ta fram en som passar er bättre sett till föreningens verksamhet och ekonomi i dagsläget. Det finns flera olika skäl till att de behöver göras om och en vanlig orsak är till exempel att lokaler byggs om till bostäder eller att råvindar upplåts för boende. Den kan också tas fram för att bostadsrättsföreningen ska få en ordentlig genomlysning av sin ekonomi, men oavsett skäl kan vi hjälpa er.

Vi på Restate hjälper er gärna med den kompetens och kunskap som krävs  för att ta fram en ny ekonomisk plan. Den ska beskriva den tekniska och den ekonomiska verksamheten i föreningen, beskriva kostnader för lån och underhåll samt de byggnader som finns. Vi ser till att den upprättas korrekt så att ni därmed har möjlighet att upplåta nya bostadsrätter och genomföra ombildningar.

Med fokus på personlighet och en bra kommunikation kan ni vara trygga med att låta oss ta fram en ny ekonomisk plan och tack vare vår erfarenhet sköter vi allting professionellt från början till slut.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap