Fastighetsförvaltning

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare en fullständig ekonomisk/administrativ och teknisk förvaltningslösning. Med vår breda erfarenhet och kompetens hjälper vi styrelsen i frågor som exempelvis styrelsestöd, teknisk projektledning eller framtagande av underhållsplaner.

När du anlitar oss för fastighetsförvaltning säkerställer vi att den dagliga driften sköts på bästa sätt samtidigt som vi tar ett övergripande och långsiktigt ansvar för fastighetens underhåll. Vi kan hjälpa dig att sänka dina långsiktiga driftkostnader genom att analysera både avtal och fastigheternas tekniska installationer. Förvaltning ska löna sig och genom att låta oss ta ansvaret för din fastighetsförvaltning kan du vara säker på att få goda resultat.

Restate kan också ta hand om ekonomi och administration och vi använder oss av moderna system för att hantera leverantörsfakturor och hyresaviseringar. Om det skulle uppstå några problem har vi alltid kompetenta jurister tillgängliga, som kan rycka in och hjälpa till där det behövs.

I vårt arbete med förvaltning arbetar vi nära dig som ägare och hjälper dig med de utmaningar som du ställs inför. Vi strävar efter långsiktiga relationer och arbetar med stort engagemang i alla uppdrag.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap