Nyheter

Stark allmännytta inte i strid mot ombildningar

16 November 2018

Den grönblåa majoriteten i Stockholms Stadshus kommer att öka byggtakten i allmännyttan, samtidigt som vi arbetar för ett mer blandat bostadsbestånd i staden. Det finns ingen motsättning i att möjliggöra för ombildningar i ytterstaden där ..Läs vidare »

RESTATE köper företag i Malmö

7 November 2018

Restate har köpt Svensk Borätt AB, som är Malmös största företag för ombildningar till bostadsrätt och biträde vid nyproduktion av bostadsrätter. Företaget har 5 anställda och har under många år varit ledande på Malmömarknaden. Säljare ..Läs vidare »

Restate köper rådgivare i Malmö

7 November 2018

Nu fortsätter Restate att expandera. Efter ett köp i Umeå väljer nu bolaget att köpa ett nytt bolag i Malmö. Restate förvärvade för en tid sedan Föreningslotsen i Umeå och nu har bolaget köpt Svenska ..Läs vidare »

Restate förvärvar Svensk Borätt AB

7 November 2018

Marknaden för ombildningar av hyresrätt till brf har alltmer flyttat ut i landet och Restate satsar därför på att expandera utanför Stockholm. Nu har man därför förvärvat Malmös största företag inom ombildning till bostadsrätt och ..Läs vidare »

Fler ombildningar utanför storstäderna

31 October 2018

Fastigheten Saga 20 förvärvades av Bostadsrättsföreningen Werner och såldes för 30 miljoner kronor. Restate ser ett återkommande mönster på fastighetsmarknaden. Det blir allt lättare för bostadsrättsföreningar utanför storstäderna att förvärva fastigheter. – Vi ser att ..Läs vidare »

Restate medverkar på Business Arena Stockholm 2018

19 September 2018

Restate ställer ut på Business Arena Stockholm 2018 på Waterfront Congress Centre 19-20 september. Varmt välkomna och träffa oss i monter 4016!

Patrik Rosén blir VD för Restate

14 September 2018

Patrik Rosén, tidigare varit ansvarig för nyproduktionsavdelningen på Restate, tar över rollen som VD för företaget. – Det har tidigare varit två ägare som valde att ta ett steg tillbaka och därmed erbjöd de mig ..Läs vidare »

Restate medverkade vid tuff bostadsaffär på Östermalm

17 August 2018

När bostadsfastigheten Brännaren 12, Kommendörsgatan 27 och Jungfrugatan 28 på Östermalm, kom ut till försäljning kom åtta bud från investerare, varav fyra på hög nivå. Men nu står det klart att bostadsrättsföreningen, som bildades redan ..Läs vidare »

Ny rapport: Hyran ökar med 50 procent vid marknadshyra

12 June 2018

Marknadshyror skulle innebära en radikal ökning av nuvarande hyresnivåer. I Stockholm skulle den genomsnittliga hyran öka med cirka 50 procent, visar en ny rapport. Konsultföretaget Ramböll har på uppdrag av Hyresgästföreningen räknat på konsekvensen av ..Läs vidare »

Det görs allt färre ombildningar

5 June 2018

Intresset för att ombilda hyresrätter till bostadsrätter fortsätter att minska. 2017 ombildades 3 000 lägenheter, lägsta siffran på tjugo år. – I Stockholm har inte föreningarna råd att matcha bostadsbolagens bud, säger ombildningsrådgivare Jan Bjurfors ..Läs vidare »

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap