RESTATE köper företag i Malmö

07/11/2018

Restate har köpt Svensk Borätt AB, som är Malmös största företag för ombildningar till bostadsrätt och biträde vid nyproduktion av bostadsrätter. Företaget har 5 anställda och har under många år varit ledande på Malmömarknaden. Säljare ..Läs vidare »


LÄS MER

Allt fler kan förvärva bostädsrätt runtom i landet

26/10/2018

Restate ser ett återkommande mönster på fastighetsmarknaden. Det blir allt lättare för bostadsrättsföreningar utanför storstäderna att förvärva fastigheter.– Vi ser att det är påtagligt lättare med bostadsrättsombildningar i orter utanför storstäderna. Skälet till det är ..Läs vidare »


LÄS MER

Restates Patrik Rosén blir ny VD på företaget

13/09/2018

Patrik Rosén har tidigare varit ansvarig för nyproduktionsavdelningen på Restate. Nu tar han på sig rollen som VD för företaget.– Jag har gedigen kunskap inom vår kärnverksamhet och har varit med från starten 2012. Jag ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate bidrog till unika ombildningar på Östermalm

21/08/2018

Restate biträdde två bostadsrättsföreningar i Stockholms innerstad som skett via hembud. Bostadsrättsföreningarna lyckades köpa fastigheterna tack vare stort engagemang och utveckling av fastigheterna under förhandlingstiden.– Husen såldes från början till någon annan, men hembjöds till ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate vidgar sin marknad och tar över Föreningslotsens verksamhet i Umeå

07/05/2018

Restate, Sveriges största aktör på ombildningar från hyresrätter till bostadsrätter, expanderar norrut. Genom att ta över Föreningslotsens verksamhet i Umeå får bolaget tillgång till en ny marknad i en ung och växande region. Med ett ..Läs vidare »


LÄS MER

Bostadsrättsföreningen Varnbäcken har tillträtt omskriven fastighet i Hovsjö

01/03/2018

Bostadsrättsföreningen Varnbäcken har under flera år kämpat för att få köpa sitt radhusområde i Hovsjö i Södertälje. I april 2016 klubbades till sist beslutet att Telge Hovsjö skulle sälja radhusområdet Varnbäcken. Projektet har dock varit ..Läs vidare »


LÄS MER

Svajig nyproduktion av bostäder

08/02/2018

Nybyggda bostadsrätter har blivit svåra att sälja och hyresrätterna är p g a hyressättningen olönsamma att bygga. Restate hjälper f n byggföretag med nyproduktionen av 125 bostadsrättsföreningar med drygt 5 100 lägenheter. Restates roll är ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate stod för Sundbybergs största ombildning genom tiderna

25/01/2018

Under 2017 gjorde ombildnings- och fastighetsbolaget Restate den största ombildningen i Sundbyberg genom tiderna. Ombildningen berör 463 lägenheter i Hallonbergen och 270 lägenheter i Ör som gjorts om från hyresbostäder till bostadsrätter.– Det har varit ett ..Läs vidare »


LÄS MER
Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap