Historia

Vi på Restate har Sveriges största kompetens inom fastighetsområdet. Vi bildades 2012 av tre välrenommerade bolag: Bjurfors & Thörner, Isaksson & Partners samt Brolin Ombildning & Förvaltning.

Vi är stolta över att vara störst i Sverige på ombildningar och att ha genomfört var tredje ombildning i landet.

Våra främsta verksamhetsområden utöver ombildningar är rådgivning vid nyproduktion av bostadsrätter, fastighetsförvaltning, förmedling av hyresfastigheter och bostadsrätter samt juridiska tjänster i fastighetsområdet. Med våra drygt 30 anställda har vi ett brett kompetensområde och stor kunskap som vi med engagemang och handlingskraft omsätter i lyckade resultat för våra kunder.

Vi som jobbar har gedigen bakgrund som fastighetsanalytiker, ekonomer, jurister, fastighetsmäklare och fastighetsvärderare. Inom företaget finns god kunskap och vi är utsedda av Boverket att utfärda intyg angående tillförlitligheten av ekonomiska planer för bostadsrättsföreningar.

Restate har det lilla bolagets personlighet och det stora bolagets kompetens. På Restate arbetar vi med helhetslösningar, så när du anlitar oss kan du vara trygg med att få vägledning från start till mål, oavsett process. Vi fokuserar på flexibilitet, kvalitet och långsiktighet där du som kund alltid kan räkna med ett bra resultat.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap