Annelie Amboldt

Nyfiken, kunskapstörstande och envis är tre ord som passar mig, Jag är sen 13 år ensamstående mamma till två underbara killar, snart 19 och 16 år.

Efter en härlig intensiv och rolig dag på jobbet promenerar jag hem till Vasastan som är min oas sen 1998. Både jag och barnen stormtrivs med att ha närhet till allt, och för mig som älskar att promenera för att må bra i kropp och själ, är närheten till Hagaparken ett stort plus. Mina rötter är här i Stockholm där jag är född, men jag är uppvuxen på landet i Skåne, men valde efter gymnasiet att återvända till vår vackra och underbara huvudstad.

En av mina stora passioner i livet är att läsa böcker, har sen en tid även börjat uppskatta ljudböcker. På fritiden umgås jag gärna med vänner, lagar en god middag, promenerar, eller när tillfälle ges, plockar svamp eller bär.

Jag har en lång och gedigen erfarenhet av förvaltning, då jag arbetat med förvaltning sen 1989. Började min bana som förvaltningskontorist, blev sen förvaltningsassistent och därefter gruppchef för kommersiella lokaler.
Sen juli 2013 är jag förvaltningskoordinator på Restate, en roll som nog beskrivs bäst som förvaltningens ”spindel i nätet”. Mitt arbete är roligt och omväxlande med många personliga kontakter. Jag ansvarar för att vårt dagliga administrativa arbete fungerar, är förvaltningschefens administrativa stöd, koordinerar och administrerar förvaltningens kundmöten, ansvarar för kvartalsaviseringen, tar fram anbud och offerter och gör förfrågningsunderlag som förhoppningsvis i slutändan blir ett avtal, informerar våra underentreprenörer och därutöver en hel del annat. Ringer du under vår telefontid mellan kl. 10-12 är jag troligtvis en av rösterna du möts utav.

« Se alla medarbetare
Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap